ProPavaje - Dacă sunteţi în căutarea unei firme pentru realizarea unui pavaj modern şi durabil la cel mai bun raport calitate/preţ posibil, aţi ajuns exact unde trebuie. Suntem specializaţi în pavaje din beton amprentat, beton superfinisat dar şi în servicii de întreţinere a pavajelor. Pentru fiecare problemă avem o soluţie! Serviciile noastre vă stau la dispoziţie în Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Sibiu, Braşov, Rm. Vâlcea iar în funcţie de mărimea lucrării în toată ţara.

Pavaje din beton amprentat

Poza beton amprentat

V-aţi plictisit de pavajul învechit din curtea dumneavoastră şi vă doriţi ceva special? Nu v-aţi pavat încă curtea iar buruienile şi nămolul vă dau bătăi de cap? Dumneavoastră aveţi probleme, noi avem soluţii: Pavajul din beton amprentat! De foarte mulţi ani folosit ca pavaj standard în ţările din Europa de Vest, betonul amprentat este un tip de pavaj decorativ relativ nou în România, iar aşa cum îi spune numele, acesta se realizează prin amprentarea unui strat crud de beton cu ajutorul unor forme speciale. Click aici pentru a afla mai multe despre avantajele betonului amprentat, modul de aplicare al acestuia, cât şi despre modelele de amprentare şi culorile care ne stau la dispoziţie pentru a realize un pavaj modern, rafinat şi durabil. La galeria de imagini puteţi vedea o parte din lucrările realizate de ProPavaje în cei 5 ani de experienţă acumulată în Spania şi în România.

Pardosele din beton superfinisat

Poza beton superfinisat

Betonul superfinisat sau elicopterizat, spre deosebire de betonul amprentat, poate fi o opţiune mai ieftină pentru pavarea spaţiilor exterioare dar mai ales a spaţiilor interioare şi în special a spaţiilor cu trafic foarte mare. Este acel tip de beton straluciror, pe care îl vedem cu toţii în centre comerciale, în parcării, dar şi în mari instituţii publice, muzee, săli de conferinţe, şcoli, etc. Se remarcă printr-o rezistentă foarte mare la abraziune şi prin capacitatea lui de a reflecta lumina, contribuind în acest fel la creşterea luminozităţii încăperii respective. Aici puteţi afla mai multe despre betonul superfinisat şi avantajele acestuia.

Servicii de întreţinere pavaje

Poza intretinere pavaje

Odata cu trecerea anilor orice pavaj, oricât de bine a fost realizat şi întreţinut, are nevoie de mici retuşuri. ProPavaje vă stă la dispoziţie cu servicii profesionale de consultanţă pentru găsirea celei mai bune solutii pentru înfrumuseţarea pavajului dumneavostră. Indiferent că este vorba de o simplă lăcuire in cazul betonului amprentat, sigilarea porilor sau a crăpăturilor fine, retrasarea bordurilor sau chiar îndepărtarea totală a unui pavaj foarte deteriorat sau de tip vechi, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind datele noastre de contact sau formularul de la secţiunea ofertă şi preţuri.